Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g7.3g26kcal0.9g5.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%2.7g4.6kcal0.2g0g0.4g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g90kcal5.4g10.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko37g45kcal2.7g5.4g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal1.4g2.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.5g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145