Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,313g8.5kcal1.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Hermesetas, annos 5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml2.6g0.5kcal0.2g0g0g0g
Kookoshiutale 1.3g8.6kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 10g29kcal0.2g0.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g117kcal6g1.8g9.2g0.4g
Valittu annoskoko37g59kcal3g0.9g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g29kcal1.5g0.5g2.3g0.1g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.4g12.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512