Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g13g8.1kcal1.5g0.5g0g0g
Soijajauho rasvainen 2.2g10kcal0.8g0.5g0.5g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.2g4kcal0.4g0.1g0.2g0.4g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.2g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.2g8.4kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Oltermanni, perinteinen6.2g23kcal1.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g167kcal12.2g3.6g11.2g2.6g
Valittu annoskoko37g83kcal6.1g1.8g5.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna19g42kcal3.1g0.9g2.8g0.7g
Arvot/100g100g225kcal16.5g4.9g15.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603