Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 4.4g14kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Rusina 1.4g4kcal0g0.8g0g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 1.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Auringonkukansiemen 1.1g6.5kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Mantelilastu (A la meira)0.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g72kcal2g9.8g2.2g1.6g
Valittu annoskoko37g36kcal1g4.9g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal0.5g2.5g0.6g0.4g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997