Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Grahamjauho 7.8g26kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g140kcal4.4g24.6g1.8g3.2g
Valittu annoskoko37g70kcal2.2g12.3g0.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna19g35kcal1.1g6.2g0.5g0.8g
Arvot/100g100g188kcal5.9g33.2g2.4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901