Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 25g36kcal4g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g144kcal8.6g1.8g11.4g0g
Valittu annoskoko37g72kcal4.3g0.9g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna19g36kcal2.2g0.5g2.9g0g
Arvot/100g100g194kcal11.6g2.4g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502