Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)9g20kcal2.3g0g1.2g0g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale4.7g16kcal1g0g1.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g16g11kcal0.3g2.3g0g0g
Ruokakerma Valio 5%6.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g101kcal7.4g5g5.4g0g
Valittu annoskoko37g50kcal3.7g2.5g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna19g25kcal1.9g1.3g1.4g0g
Arvot/100g100g135kcal9.9g6.7g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576