Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Oivariini, 60 (100g)0.9g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g42kcal0.2g0.4g4.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g118kcal1g2g11.6g0.6g
Valittu annoskoko37g59kcal0.5g1g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g29kcal0.3g0.5g2.9g0.2g
Arvot/100g100g158kcal1.3g2.7g15.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957