Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado11g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 10g3.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Parsa 8.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea4.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g42kcal0.8g4.6g1.8g1g
Valittu annoskoko37g21kcal0.4g2.3g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g11kcal0.2g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal1.1g6.2g2.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739