Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 16g36kcal3g0g2.7g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli, tuore3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g87kcal6.6g1.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko37g43kcal3.3g0.7g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.7g0.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g116kcal8.8g1.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932