Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino10g34kcal1.3g6.5g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.8g25kcal2.1g0g1.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g15g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g144kcal8g15.8g5g1.2g
Valittu annoskoko37g72kcal4g7.9g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g36kcal2g4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g193kcal10.7g21.2g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511