Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 4.7g8.9kcal1.3g0g0.4g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g3.1g2.2kcal0.3g0.1g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli3.1g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g105kcal6g7.6g5g0.2g
Valittu annoskoko37g53kcal3g3.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal1.5g1.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8g10.2g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689