Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Bataatti, kuorittu 4.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g46kcal2.2g5.4g1.4g1.6g
Valittu annoskoko37g23kcal1.1g2.7g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g12kcal0.6g1.4g0.4g0.4g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.2g1.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926