Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Purjosipuli3.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 5.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 11g21kcal3g0g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g87kcal7g1.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko37g44kcal3.5g0.9g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.8g0.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.4g2.4g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080