Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk21g5.7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g60kcal5g2.4g3g0.8g
Valittu annoskoko37g30kcal2.5g1.2g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.3g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g80kcal6.7g3.2g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803