Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)14g4.8kcal0.5g0.6g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 6g18kcal0.5g3.3g0.1g0.8g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl3.6g12kcal0.5g2.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.1g6.2kcal0g1.5g0g0g
Hiiva 1.4g1kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g158kcal5.6g30.4g0.8g3g
Valittu annoskoko38g79kcal2.8g15.2g0.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna19g40kcal1.4g7.6g0.2g0.8g
Arvot/100g100g210kcal7.4g40.4g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271