Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g13g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g4.4g15kcal0.3g0.9g1.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.9g3.6kcal0.1g0g0.3g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g105kcal7.6g3.4g6.6g0g
Valittu annoskoko37g52kcal3.8g1.7g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal1.9g0.9g1.7g0g
Arvot/100g100g140kcal10.2g4.5g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006