Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g6.2g5.9kcal1.2g0.1g0.1g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.9g0.5kcal0g0g0.1g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)5.5g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g41kcal2.6g0.8g2.6g0g
Valittu annoskoko37g20kcal1.3g0.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g54kcal3.5g1.1g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102