Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Tattarijauho, Myllynparas1.5g5.2kcal0.2g1g0g0.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1.4g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g3.5g5.6kcal0.6g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio4.7g6.6kcal0.1g0.3g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.9g3.8kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kaurajauho 1.3g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 2.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g126kcal4.8g7.4g8.2g0.8g
Valittu annoskoko37g63kcal2.4g3.7g4.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g32kcal1.2g1.9g2.1g0.2g
Arvot/100g100g169kcal6.4g9.9g11g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712