Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g16g21kcal2.1g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %2.8g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.1g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g102kcal7.2g2.2g6.8g0.6g
Valittu annoskoko37g51kcal3.6g1.1g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal1.8g0.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g137kcal9.7g2.9g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=434202