Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)6.3g45kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.8g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g2.4g7.6kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g8.2g29kcal1g5.8g0.2g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 7.6g3.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g229kcal3.8g26.6g11.4g1.6g
Valittu annoskoko38g114kcal1.9g13.3g5.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g57kcal1g6.7g2.9g0.4g
Arvot/100g100g303kcal5g35.3g15.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101588