Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.9g17kcal0.6g3.5g0.1g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.5g5.6kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Korppujauho 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g169kcal7g22.2g5.4g1.4g
Valittu annoskoko38g84kcal3.5g11.1g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g42kcal1.8g5.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g224kcal9.3g29.5g7.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256