Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 6.3g22kcal0.1g0.2g2.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 8.2g2.8kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 11g2.7kcal0.2g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g80kcal3.2g1.4g6.8g1g
Valittu annoskoko38g40kcal1.6g0.7g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal0.8g0.4g1.7g0.3g
Arvot/100g100g107kcal4.3g1.9g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149