Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Pellavansiemenöljy8.9g80kcal0g0g8.9g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g4.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Viinietikka 20g4.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g254kcal0g0.2g27.4g0g
Valittu annoskoko37g127kcal0g0.1g13.7g0g
Annoskoko puolitettuna19g64kcal0g0.1g6.9g0g
Arvot/100g100g339kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233