Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President7.8g20kcal1.5g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 2g4.2kcal0.6g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g66kcal4.6g1.6g4.6g0.6g
Valittu annoskoko38g33kcal2.3g0.8g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g17kcal1.2g0.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g88kcal6.1g2.1g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663