Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g12g31kcal0g7.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g186kcal4.6g34.4g3g0.4g
Valittu annoskoko38g93kcal2.3g17.2g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g47kcal1.2g8.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g248kcal6.1g45.9g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513