Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.4g3.9kcal0.2g0.4g0.1g0.5g
Vehnälese 1.1g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen1.4g4kcal0.4g0g0.2g0.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 14g5.5kcal0.1g1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g32kcal1.8g3.2g1g3.4g
Valittu annoskoko38g16kcal0.9g1.6g0.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.5g0.8g0.3g0.9g
Arvot/100g100g43kcal2.4g4.3g1.3g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621