Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g6.3g28kcal0.5g4.3g1g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3.1g20kcal0g0g2.2g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g13g29kcal0g1.5g2.5g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g6.3g6.9kcal0g0.9g0.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)9g48kcal0.4g5.3g3.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g263kcal1.8g24g18.4g2g
Valittu annoskoko38g131kcal0.9g12g9.2g1g
Annoskoko puolitettuna19g66kcal0.5g6g4.6g0.5g
Arvot/100g100g349kcal2.4g31.9g24.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496