Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Taloussuklaa, Fazer7.8g40kcal0.3g4.4g2.3g0.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.1g18kcal0.3g1.7g1.1g0g
Vispikerma Flora 20%14g30kcal0.4g0.7g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g212kcal5.2g13.6g14.8g0.8g
Valittu annoskoko38g106kcal2.6g6.8g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g53kcal1.3g3.4g3.7g0.2g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.1g19.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452