Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Juustoraaste emmental punaleima4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.6g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g119kcal4.4g2.6g10.2g0.8g
Valittu annoskoko38g60kcal2.2g1.3g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal1.1g0.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g3.5g13.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718