Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g16g4.7kcal0.7g0.3g0g0.3g
Herne 3.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Lime, kuorittu, annos 50g1.6g0.6kcal0g0g0g0g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g9g11kcal2.1g0.1g0.3g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g54kcal6g1.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko38g27kcal3g0.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g14kcal1.5g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041