Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl21g70kcal2.9g13.2g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g155kcal6g26.4g2.6g2.4g
Valittu annoskoko38g77kcal3g13.2g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna19g39kcal1.5g6.6g0.7g0.6g
Arvot/100g100g206kcal8g35.2g3.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108