Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 8.5g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g9g37kcal2.1g0g3.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots7.8g48kcal2.2g1g4.3g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g11g95kcal0g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g368kcal9.4g2.6g36.2g0.8g
Valittu annoskoko38g184kcal4.7g1.3g18.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g92kcal2.4g0.7g9.1g0.2g
Arvot/100g100g490kcal12.5g3.5g48.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640