Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.2g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g30kcal1.4g0.8g2g0.8g
Valittu annoskoko38g15kcal0.7g0.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.4g0.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.9g1.1g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444532