Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 13g14kcal2.6g0g0.4g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, uusi 6.3g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 6.3g2.5kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g51kcal5.6g3.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko38g25kcal2.8g1.8g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1.4g0.9g0.2g0.2g
Arvot/100g100g67kcal7.4g4.8g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706