Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Hirvikäristys7.8g12kcal1.6g0g0.5g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g41kcal3.6g3.4g1g0.6g
Valittu annoskoko38g21kcal1.8g1.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g10kcal0.9g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799