Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g19kcal1.5g0g1.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Aurajuusto1.7g5.7kcal0.3g0g0.5g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g88kcal4.4g2g6.8g0.8g
Valittu annoskoko38g44kcal2.2g1g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.1g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g117kcal5.9g2.7g9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072