Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)7.3g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g291kcal4.4g37.4g13.4g1g
Valittu annoskoko38g146kcal2.2g18.7g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g73kcal1.1g9.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g388kcal5.9g49.7g17.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925