Syyspata

LAITA LIHAPALAT KANNELLISEEN VUOKAAN TAI PATAAN.

RIPOTTELE SUOLA PÄÄLLE.

KUORI SIPULIT JA PALOITTELE NELJÄÄN OSAAN.

KUUTIOI PORKKANAT JA LANTTU.

KUUTIOI PERUNAT.

LAITA PATAAN.

LISÄÄ LAAKERINLEHTI JA PIPPURIT.

LISÄÄ VETTÄ N. 4DL. JA LIHALIEMIKUUTIO.

LAITA KANSI PÄÄLLE JA KYPSENNÄ 150 ASTETTA UUNIN ALAOSASSA NOIN 2 1/2 TUNTIA.

TARKISTA MAKU JA LISÄÄ LOPUKSI PÄÄLLE RUNSAASTI PERSILJAA.

muut mausteet:

3 laakerinlehteä

suolaa

10 maustepippuria

1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl

persiljaa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Katjuska1976

Katjuska1976 sanoi...

Muut mausteet : \r\n\r\n3 laakerinlehteä\r\n\r\nsuolaa\r\n\r\
n10 maustepippuria\r\n\r\n1 lihaliemikuutio + vettä 4-5 dl\r\n\r\npersiljaa


sunnuntai 01.09.2013 klo 09:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistilihat perinteinen 700 g (Atria), annos 700g13g23kcal2.4g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Lanttu 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g3.9kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g59kcal5g3g2.8g0.4g
Valittu annoskoko38g30kcal2.5g1.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g15kcal1.3g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g78kcal6.6g4g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377085