Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0.2g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g7.5g7.1kcal1.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g3.1g5.3kcal0g0.1g0.5g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g16g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g52kcal3.4g4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko38g26kcal1.7g2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.9g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g70kcal4.5g5.3g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543