Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.3g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana keitetty2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 1.6g5kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g34kcal2.8g3.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko38g17kcal1.4g1.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal0.7g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g45kcal3.7g4.2g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422