Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g6g20kcal1g3.7g0.1g0.4g
Atria kevyt jauheliha14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g105kcal9g9g3.4g0.8g
Valittu annoskoko38g53kcal4.5g4.5g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g26kcal2.3g2.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g139kcal11.9g11.9g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377