Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi11g14kcal0.3g3.8g0.1g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Margariini 80% keskiarvo3.8g27kcal0g0g3g0g
Perunajauhot,rainbow7.5g24kcal0g6.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g217kcal2.4g36.2g7.4g0.4g
Valittu annoskoko38g109kcal1.2g18.1g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g54kcal0.6g9.1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g289kcal3.2g48.1g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172901