Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g5.6g34kcal1.2g0.4g3g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g11g29kcal0.7g0.4g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio11g16kcal0.3g0.7g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g218kcal6g4g20g0g
Valittu annoskoko38g109kcal3g2g10g0g
Annoskoko puolitettuna19g55kcal1.5g1g5g0g
Arvot/100g100g290kcal8g5.3g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913