Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g79kcal6.6g0g5.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.9g17kcal0.6g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.5g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 2.1g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g219kcal17g0.2g17.2g0g
Valittu annoskoko38g110kcal8.5g0.1g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna19g55kcal4.3g0.1g4.3g0g
Arvot/100g100g292kcal22.6g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588