Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g18g8.6kcal0.2g1.4g0.2g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g82kcal5.6g3.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko38g41kcal2.8g1.6g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal1.4g0.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811