Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä5.3g5.8kcal0.4g1g0g0.4g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)2.7g12kcal0.6g0g1.1g0g
Paprika, punainen2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g3.6g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g78kcal5.2g5.4g3.6g1.6g
Valittu annoskoko38g39kcal2.6g2.7g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal1.3g1.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g103kcal6.9g7.2g4.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057