Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g51kcal4.6g1.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko38g26kcal2.3g0.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1.2g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891