Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa13g2.1kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sipuli, paistettu 2.5g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.2g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.5g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.2g8.6kcal1.2g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g88kcal5.4g1.6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko38g44kcal2.7g0.8g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.4g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.1g8.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945