Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.6g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka2.1g6.6kcal0.2g1.3g0g0.3g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka4.5g16kcal0.6g3g0.1g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Heinz ketsuppi2.2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Chilikastike (Hp)0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti8.2g12kcal1.5g0.1g0.4g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka3.4g1.9kcal0g0.5g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%5g14kcal1.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g159kcal9.2g15g6.2g1.2g
Valittu annoskoko38g80kcal4.6g7.5g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g40kcal2.3g3.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g212kcal12.2g19.9g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890